perjantai 16. maaliskuuta 2012

Immortals (2011)

Tavallisia ihmisiä ja muinaisia jumalia keskenään sotkeva elokuva on visuaalisesti hieno. Kaikkea sitä saadaankin tietokoneilla tehtyä. Tarina jää valitettavasti vähän visuaalisuuden jalkoihin. Että mikäs siinä oli kauniita ihmisiä ja lievästi inhottavaa väkivaltaa katsoessa, mutta olipahan tylsä leffa.

Näyttelijöistä kukaan ei erotu edukseen. Henry Cavill ja Freida Pinto ovat nättejä, mutta siihen heidän loistonsa jää. Mickey Rourke mörisee rumana ja ällöttävänä pääpahiksena. John Hurt ja Luke Evans ovat ihan hyviä, vaikka roolinsa onkin vähän naurettava. Jumalat näyttävät siltä kuin olisivat menossa naamiaisiin.

Tarina leviää vähän joka suuntaan. Aluksi taianomaisen jousen haluavat kaikki, mutta ase on lopulta hyvin epäoleellinen. Sen juonikuvion olisi voinut napsaista kokonaan pois. Elokuva on monin paikoin ennalta-arvattava. Välillä hahmojen motiivit jäivät totaalisen epäselviksi ja toisia taas alleviivattiin turhankin paljon. Minulle ei ainakaan selvinnyt miksi jumalat päättivät yhtäkkiä hyppiä alas taivaista. Ärsytti että tälle tarjottiin selitystä blurayn takakannessa, joka ei kuitenkaan käynyt ilmi itse elokuvasta. Voi tietysti olla, että multa meni siinä haukotellessa jotain ohi, mutta oliko Theseus nyt sitten Zeuksen poika?


**
Immortals (2011)
Ohjaus: Tarsem Singh.
Pääosissa: Henry Cavill, Freida Pinto, Mickey Rourke, John Hurt, Luke Evans, Stephen Dorff.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät kommentin! :D