torstai 13. lokakuuta 2011

Javier Bardem on Bond-pahis

Tulevan Bond-elokuvan ympärillä liikkuu tavalliseen tapaan huhu jos toinenkin. Elokuvan nimi ei ole vielä varmistunut. Tuotanyhtiö Sony Pictures on kuitenkin varannut netistä kaikki mahdolliset Skyfall-nimen sisältävät osoitteet, joten tuon arvaillaan olevan tulevan Bond-leffan otsikko.

Daniel Craig heiluu jälleen pääroolissa, M:nä nähdään Judi Dench. Sihteerikkö Moneypenny tekee paluun leffasarjaan ja rooliin on kiinnitetty Naomie Harris. Ihonväri siis vaihtuu, kuten Felix Leiterilla aikoinaan. Noh, väliäkös tuolla, tuntuu vaan oudolta. Bond-tyttönä elokuvassa on ranskalainen Bérénice Marlohe.

Javier Bardem on kertonut haastattelussa olevansa tulevan Bond-leffan pahis. Elokuvaan on liitetty myös sellainen nimi kuin Ralph Fiennes. Leffassa huhutaan olevan mukana monessa Bond-tarinassa nähty hahmo Ernst Stavro Blofeld, mutta mene ja tiedä kuka häntä esittää. Fiennes on tehnyt urallaan erittäin onnistuneita pahisrooleja, jollaisessa näkisin hänet jälleen oikein mielelläni. IMDb mainitsee leffan tiedoissa lisäksi Helen McCroryn ja Ben Whishaw'n, mutta rooleistaan ei ole tietoa.


Lähde: Episodi, IMDb.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät kommentin! :D