tiistai 20. syyskuuta 2011

Scott Pilgrim vastaan maailma (2010)

Leffa alkaa erittäin hauskana komediana. Homma menee metsään siinä vaiheessa, kun varsinainen tarina alkaa ja ensimmäinen taistelukohtaus hyökkää takavasemmalta. Päähenkilö Scottin (Michael Cera) pitää voittaa taistelussa uuden tyttöystävänsä (Mary Elizabeth Winstead) seitsemän vihaista exää. Elokuva ei ole kovin vakavastiotettava muutenkaan, mutta harmittaa että hauskalta vaikuttava pätkä osoittautuikin ihan kuraksi. Hyvistä oivalluksistaan huolimatta leffa oli lopulta aika tylsä, vaikkakin outo. Mieheni kuvaili leffaa hieman värikkäämmillä ilmauksilla.

Michael Cera on loistava pääroolissa ja kämppistä esittävä Kieran Culkin suorastaan yllättävän hyvä. Mm. Mark Webber ja Anna Kendrick peesaavat mukavasti taustalla, sen sijaan Ellen Wong ylinäyttelee kuin mikäkin kesäteatterilainen. Brandon Routhin ja Chris Evansin hahmot olivat ihan hauskoja.





**
Scott Pilgrim vastaan maailma (Scott Pilgrim vs. the World, 2010)
Ohjaus: Edgar Wright
Pääosissa: Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Kieran Culkin, Ellen Wong, Mark Webber, Alison Pill, Anna Kendrick, Chris Evans, Brie Larson, Brandon Routh, Jason Schwartzman.

6 kommenttia:

  1. Minusta leffa oli kaikkea muuta kuin tylsä erinomainen sarjakuva-adaptaatio. Sai minulta viisi tähteä, niin erilainen ja vauhdikas ettei mitään rajaa ;O)

    VastaaPoista
  2. Näin nää makuasiat menee ristiin. Kaverini tykkäsi leffasta kans tosi paljon, siksi tän oikeestaan katoinkin. :)

    VastaaPoista
  3. Haha, jep, jälleen kerran ollaan eri linjoilla leffan suhteen x) Tosin musta tää oli jokseenkin sekava ekalla kerralla. En oo tutustunut sarjiksiin tai mitään, niin multa meni vähän kaikki efektit ohi. Tokalla kerralla olin heti alusta asti vauhdissa mukana, ja tykkäsin paljon enemmän! :)

    VastaaPoista
  4. June: Mä kans katsoin tän miltei kaksi kertaa, kun jäi ekalla kerralla vähän kesken. Ja musta tää tuntui vaan koko ajan tylsemmältä, mitä enemmän katsoin...

    VastaaPoista
  5. Oliko tää olevinaan arvostelu?

    VastaaPoista
  6. Anonyymi: Ainahan se on arvostelua, jos kertoo mitä mieltä leffasta on. Mutta ammattimaisia arvosteluja nämä sepustukseni eivät edes yritä olla.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D