torstai 25. elokuuta 2011

Movie Monday #13 - Ihan naurettavaa

Tässä vastaukseni Movie Mondayn tämän viikon haasteeseen.

Lumottu lelukauppa on nyt tuoreessa muistissa. Sisäinen muusikkoni on varmaan se mikä saa minut aina nauramaan kohtaukselle, jossa Mr Magoriumilta yritetään sairaalassa takavarikoida soitin. Dustin Hoffmanin repliikit "voisin esiintyä huomenna avo-osastolla" ja "eikö sairaalalla pitäisi olla potilaan lupa torvenpoistoon" saavat nauramaan joka kerta. En harmikseni löytänyt kohtauksesta clippiä mistään.

Sen sijaan löysin RocknRollan parhaita paloja. Siinä on mustaa huumoria kerrakseen. Se kun venäläiset yllättävät OneTwon ja Archie joukkoineen vielä osuu paikalle. Takaa-ajokohtauksessa repeän aina siinä vaiheessa, kun Irdis Elba lähtee pakosalle jollain hemmetin skootterilla ja nappaa päähänsä kypärän jossa on korvat. Archie Slap on tietysti myös legendaarinen. :)

Alla olevassa videossa myös monia hauskoja hetkiä. Kuten Archie pelottelemassa pikkupoikia, sekä "you'll never sing the same if your teeth ain't your own".

2 kommenttia:

  1. Voih, mulla on RocknRolla näkemättä! Ritchien parista ekasta tykkään kyllä paljon (ja liittyvät myös tähän MM-aiheeseen ;).

    VastaaPoista
  2. Se on mun yksi suurimmista suosikeista, joten suosittelen! :D

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D