sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Prentiss is back!

Criminal Minds -sarjan kuudes kausi on saatu pakettiin Yhdysvalloissa ja seitsemättä kautta suunnitellaan kovaa vauhtia. Jokin aika sitten julkistettiin tieto A.J. Cookin paluusta. Ja nyt Paget Brewsterillekin on tehty sopimus ensikaudelle! Emily Prentissin hahmo nähdään siis jatkossakin mukana, josta olen vähintäänkin iloinen.

Sarjan tekijät ovat fanien hermostukseksi venyttäneet sopimusneuvotteluja joidenkin näyttelijöiden kohdalla. Shemar Moore sai sopimuksen vasta hiljattain ja lieväksi järkytyksekseni sarjan sielulla Thomas Gibsonilla ei ole sopimusta vieläkään! Uskon miehen olevan mukana jatkossakin - onhan Aaron Hotchnerin hahmo ollut sarjassa alusta asti. Tosin tämän takia Gibsonilla on todennäköisesti varaa pyytää millaisia summia tahansa, joka saattaa osaltaan vaikuttaa neuvotteluiden venymiseen. Ellei sitten ole puhtaasti markkinointikikka. Niin tai näin, jään odottamaan mielenkiinnolla tilanteen kehittymistä.

2 kommenttia:

  1. Multa on nyt tuo 6.kausi näkemättä...en pysty ymmärtämään miten sarjaa voisi tehdä ILMAN Hothcnerin hahmoa..

    VastaaPoista
  2. Älä muuta sano! Toivottavasti tosiaan eivät jätä Hotchia pois. Jos niin käy, luulen että fanit nostaa aikamoisen metelin. Koska uutisoinnisssa on annettu ymmärtää, että JJ:n ja Prentissin paluukin oli katsojien ja näyttelijäkaartin painostuksen ansiota.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D