tiistai 5. huhtikuuta 2011

Kaikki nörtit kokoontukaa - Green Lantern on tulossa!

Leffa saa ensi-iltansa 29.7. ja nyt on julkaistu jälleen uusi traileri. Mark vilahtaa tuossa alussa mukavasti. En silti tiedä onko elokuva cool vai ihan pohjanoteeraus. Varsinkin kun kuvittelee näyttelijät pukeutuneinta harmaaseen / vihreään / siniseen trikooseen, jonka päälle ulkomuotonsa on luotu tietokoneella. Joka tapauksessa aion mennä leffan tsekkaamaan heti kun se tulee. Uskon että elokuva herättää suurta kiinnostusta sarjakuvan faneissa.

5 kommenttia:

  1. "In brightest day, in blackest night,
    No evil shall escape my sight
    Let those who worship evil's might,
    Beware my power... Green Lantern's light!"

    http://doublefeature2011.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Skidisti tönköiltä näyttää nuo animoidut Lanternit.. noh, toivotaan että kyseessä on parempi pläjäys kun tuo Green Hornet. Vähän kyllä alkaa usko hävitä; luotto on kuva kuitenkin Thoriin ja X-Meniin!

    VastaaPoista
  3. Minä en ole koskaan lukenut Green Lanternia, vaikka nuorempana paljonkin supersankarisarjiksia luin. Mutta leffassa on Ryan Reynolds, joten pakko nähdä ;-)

    VastaaPoista
  4. Juu mä en kans tiedä alkuperäisestä sarjakuvasta mitään. Kuten Mark Strong, en ollut Green Lanternista ennen tämän leffan tekoa kuullutkaan. :)

    VastaaPoista
  5. Kaksikielisyys maksaa Suomelle 1-2 miljardia euroa vuodessa.

    Lokakuun lopussa 1915 lähti suomalainen lähetystö Tukholmaan: senaattori Otto Stenroth, Samuli Sario, A. H. Saastamoinen ja Axel Lille. Aaro Pakaslahti kertoo tästä teoksessaan Suomen politiikka maailmansodassa. Ruotsin valtakunnanmarsalkka kreivi Douglas vaati Suomelta Pohjois-Suomea (Kemijoki rajaksi) ja tarjosi korvaukseksi "niin suuren osan Venäjän Karjalaa kuin se haluaisi".

    Suomalaisten lähetystö ei kuitenkaan halunnut luovuttaa Pohjois-Suomea, mitä Ruotsi yritti anastaa vielä 1918.

    lyyxem.freehostia.com/teljo.htm


    Presidentti Relander kaatui ruotsalaismielisyyteensä kuusi vuotta sitten [1931]. Olin mukana siinä kokouksessa, jossa maalaisliitto päätti olla asettamatta presidentti Relanderia uudelleen presidenttiehdokkaaksi. Ja se tapahtui juuri hänen ruotsalaisystävällisen politiikkansa takia.

    Presidentti Svinhufvud ei kaatunut yksin ruotsalaisystävälliseen politiikkaansa, mutta se kuitenkin hyvin oleellisesti edisti hänen kukistumistaan.

    - Veikko Heiskanen, kansanedustaja (ml), professori

    lyyxem.freehostia.com/1930.htm


    Veikko Heiskanen oli geofyysikko ja geodeetti. Maalaisliiton kansanedustaja 1933-1936. 1935 sai eduskunnassa lain sukunimien suomalaistamisesta (Lex Heiskanen), jolla 250 000 suomalaista muutti vierasperäisen sukunimensä suomalaiseksi. Ohion yliopistossa 1950-61 Veikko Heiskanen johti tiedemiesryhmää, jonka salaisena tehtävänä oli laskea mannertenvälisten ydinohjusten tarkkoja lentoratoja ja osumatarkkuutta.


    http://lyyxem.freehostia.com/lehti-2-1937.htm

    Vuonna 1905 yleistä äänioikeutta vastusti "Huusis"-lehti. Linkissä Tuulispään pilapiirros.

    Piikkilangalla aidattu koulu Espoossa talvella 1908

    Vähävaraisten torpparien ja muonamiehien ponnistuksilla syntyi Luukkaan eli Luukin kansakoulu vuonna 1906. Jouluna 1907 C.G. Avellan teetti koulurakennuksen ympärille piikkilanka-aidan sekä karkotti kevätlukukauden alussa kouluun pyrkivät lapset pois.

    http://suomenmaa.bravehost.com/

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D