tiistai 15. maaliskuuta 2011

Million Dollar Baby (2004)

Clint Eastwood esittää nyrkkeilyvalmentajakonkaria ja Hilary Swank kokematonta tulokasta, joka haluaa miehen valmennettavaksi.

Elokuva oli todella erilainen kuin etukäteen kuvittelin, sillä odotin Rocky-tyylistä paatoksellista kasvutarinaa; nollasta mestariksi. Luulin tämän kertovan "vain" nyrkkeilystä, mutta aihe olikin paljon rankempi. Onneksi en tietänyt sitä etukäteen, koska olisin saattanut jättää elokuvan katsomatta - sen verran rankka kokemus se oli. Leffa oli kuitenkin perhanan hieno, että suosittelen lämpimästi myös muille.


Million Dollar Baby sai aikanaan neljä Oscaria, enkä ihmettele yhtään. Clint Eastwood, Hilary Swank ja Morgan Freeman ovat ihania. Clint on nyt jo yli 80-vuotias, eikä hän tietenkään tee elokuvia aina ja ikuisesti. Mutta onneksi elokuvat säilyvät ja niitä voi katsoa vielä vuosienkin päästä.



*****
Million Dollar Baby (2004)
Ohjaus: Clint Eastwood
Pääosissa: Clint Eastwood, Hilary Swank, Morgan Freeman, Jay Baruchel.

5 kommenttia:

  1. Tämä pakko katsoa uudelleen, en osannut arvostaa silloin kun tuli ekaa kertaa katsottua, nyt varmaan diggailisin enemmän.

    VastaaPoista
  2. Mua ei kiinnosta joku nyrkkeily ei sitten yhtään, mutta tää on oikeasti hieno elokuva!!

    VastaaPoista
  3. Mä olin ihan shokissa kun tuo elokuva päättyi. Se oli Niin hieno ja NIIN julma. Ahdistuisin kuoliaaksi jos se pitäis katsoa uudelleen.

    VastaaPoista
  4. Samaa mieltä, tämä ja Clint ovat ihania *_*. Mulla on oikeasti tosi pelottava suhde tähän elokuvaan, en osta sitä vaikka saisin halvalla vaan vuokraan aina välillä ja pillaan tyynyn märäksi.

    Pelottavaa :D

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D