lauantai 26. maaliskuuta 2011

Closer - iholla (2004)


Dan (Jude Law) tapaa Alicen (Natalie Portman) ja rakastuu. Myöhemmin Dan kohtaakin Annan (Julia Roberts) ja rakastuu taas. Anna alkaa kuitenkin seurustella Larryn (Clive Owen) kanssa. Koko tarina pyörii näiden neljän ympärillä ja lopulta kaikki ovat maanneet kaikkien kanssa. Elokuva on ihan aiheellisesti K15.





Mielenkiintoista ihmissuhdedraamaa. Aika hyppii tarinassa eteenpäin kuin kumipallo; helposti putoaa kärryiltä, jos käy välillä jääkaapilla. Näyttelijät hoitavat hommansa hyvin - Portman ja Owen saivat tästä Oscar-ehdokkuudet. He ovatkin tarinan mielenkiintoisimmat hahmot.

Loppuratkaisu oli vähän typerä. Elokuva oli selvästi laadukas ja mielenkiintoinen, mutta jätti jälkeensä hämmentyneen olon. Osa hahmoista palasi takaisin lähtöpisteeseen ja loput... Ei mitään hajua.

Hyviä näyttelijöitä katsoo aina mielellään ja tässä casting on erityisen onnistunut. Clive Owen näyttää pirun hyvältä mustassa neuleessa ja farkuissa.



****
Closer - iholla (2004)
Ohjaus: Mike Nichols
Pääosissa: Julia Roberts, Jude Law, Natalie Portman, Clive Owen.

2 kommenttia:

  1. Clive Owen ja Natalie Portman ja vähän toi Judekin, mutta jokin tässä leffassa kyllä mätti mun mielestä. En oikein tiiä mikä, koska se on kuitenkin kiintoisa ja jännästi tehty. Ehkä vaan pitäisi kattoa uudestaan..

    VastaaPoista
  2. Jep, mulle jäi lähinnä siitä lopusta vähän hämmentynyt fiilis. Mutta kaiken kaikkiaan tykkäsin.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D