sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Oscar-fiilistelyä

Academy Awardsit jaetaan tulevan yön aikana. Neloselta alkaa valvojaiset klo 00:40 ja itse palkintogaala klo 03:00. Tämän postauksen tullessa ulos, minä olen valmistautumassa valvojaisten viettoon. Vielä ehdin tässä tunnustaa omat toiveeni palkintojenjaon suhteen.

Parhaan elokuvan palkinnosta kisaa kymmenen elokuvaa, joista suurin osa on vielä näkemättä. Olisi pirun hienoa, jos palkinnon nappaisi Inception noiden draamaleffojen nokan alta, mutta näin tuskin tulee tapahtumaan.




Toivoisin Melissa Leolle palkintoa Taistelija-elokuvasta ja aivan erityisesti Christian Balen roolisuoritus samassa leffassa olisi pystin arvoinen. Näille kahdelle pidän kovasti peukkuja.


Näin koulutat lohikäärmeesi -elokuva ansaitsisi ehdottomasti parhaan animaation palkinnon. Myös Visual Effects -kategoriassa on sen verran kovat ehdokkaat, että odotan mielenkiinnolla kuinka käy.

Kaikki ehdokkaat voi vielä tsekata täältä. Hauskaa Oscar-iltaa kaikille!


Ohjelman alkua odotellessanne voitte käydä osallistumassa arvontoihin. Oman blogini synttäriarvonta pyörii vielä muutaman tunnin verran täällä, Leffapyhäkön synttäriarvonta löytyy täältä ja Elokuvablogin arvonta on täällä. Että jos haluatte leffahyllyihinne täytettä. ;)

1 kommentti:

  1. Oscareita oli kiva katsella yöllä vaikkei niissä mitään ihmeitä tapahtunutkaan. Nyt on olo töttöröö kuten vaan kolmesta lähtien valvoneella ihmisellä voi olla ;-)

    Kiitos linkityksestä arvontaani :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D