sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Varasuunnitelma (2010)

Zoe (Jennifer Lopez) on kolmekymppinen sinkku. Herra Oikeaa ei näy mailla halmeilla, joten Zoe on päättänyt hankkia lapsen yksin - keinohedelmöityksellä. Hän tapaa Stanin (Alex O'Loughlin) ja juuri kun suhde on muuttumassa vakavaksi, Zoe saa tietää olevansa raskaana. Siinäpä romanttisen komedian lähtötilanne.


Varasuunnitelma ei todellakaan ole mikään mestariteos, se on paikoin suorastaan huono. Pääosapari on vaan niin hurmaava, että leffan parissa viihtyi oikein mainiosti. Jennifer Lopez on todella kaunis ja Alex O'Loughlin suorastaan naurettavan söpö. Että silmänruokaa riitti. Mies oli muuten Criminal Mindsin 4. tuotantokaudella yhden jakson verran ja hän on pääosissa Nelosella piakkoin alkavassa poliisisarjassa Havaiji 5-0.


Michaela Watkins ja Gilmoren tytöistä tuttu Melissa McCarthy olivat hyviä sivurooleissaan. Zoen lääkäri oli hauska hahmo. Oli myös erittäin sympaattista nähdä iäkäs Tom Bosley viimeiseksi jääneessä roolissaan.

Pari kertaa elokuva nauratti, mutta aiheutti myös välillä myötähäpeää. Esimerkiksi se kolikkojuttu oli ihan naurettava ja sinkkuäitien synnytysrituaali todella överi. On kuitenkin mukavaa sunnuntaiviihdettä katsella, kuinka romcomeissa epätodennäköisimmätkin parit voivat rakastua päätä pahkaa. Elokuvan parasta antia olikin, kun pääpari alkoi elää kuin vanha pariskunta. Ajattelin että jos annoin Karkausvuodelle kolme tähteä, on pakko antaa tällekin.



***
Varasuunnitelma (The Back-up Plan, 2010)
Ohjaus: Alan Poul
Pääosissa: Jennifer Lopez, Alex O'Loughlin, Michaela Watkins, Eric Christian Olsen, Anthony Anderson, Melissa McCarthy, Linda Lavin, Tom Bosley.

2 kommenttia:

  1. Jennifer Lopez yhdistettynä romkomiin on just sellanen leffa, jonka todellakin kierrän kaukaa :P Ja ilmeisesti syystäkin. Huh.

    Blogissani on sulle tunnustus :)

    VastaaPoista
  2. Phuuh kyllä toi kieltämättä komea toi Loughlin on mutta siihen tän leffan meriitit taitavatkin jäädä hahah : - D

    Ihan peruskauraa kuitenkin, ei nyt maailman huonoin rompsukompsu kyllä tän ajankuluksi katsoo.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D