keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Kuolema pukee häntä (1992)


Helen ja Madeleine (Goldie Hawn ja Meryl Streep) ovat ystäviä, mutta kuin yö ja päivä. Helen on ujo ja vaatimattoman näköinen, kun taas Madeleine on kaunis ja menestynyt näyttelijätär. Helen seurustelee Ernestin (Bruce Willis) kanssa, mutta Madeleine vamppaakin miehen itselleen. Monien mutkien jälkeen Helen päättää kostaa Madeleinelle. Naiset alkavat kilpailla kaikesta, myös kauneudesta. Molemmat ottavat lopulta salaperäisen Lislen (Isabella Rossellini) tarjoamaa taikajuomaa, jonka avulla elävät ikuisesti. Joten monista onnettomuuksista huolimatta naiset eivät kuole, vaan joutuvat elämään vammojensa kanssa.


Elokuvan suola on Meryl Streep, joka loistaa tässä(kin) tarinassa. Bruce Willis sen sijaan ei oikein ole elementissään. Goldie Hawnista en ole jostain syystä ole tykännyt koskaan.

Erittäin mustan huumorin alueella kulkeva elokuva on oikein viihdyttävä. Vetää kyllä pidemmän korren moniin muihin kauhuparodioihin verrattuna. Aluksi leffa on hieman tylsä, mutta paranee loppua kohden. Mukavaa välipalakatsottavaa.



***
Kuolema pukee häntä (Death Becomes Her, 1992)
Ohjaus: Robert Zemeckis
Pääosissa: Meryl Streep, Goldie Hawn, Bruce Willis, Isabella Rossellini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät kommentin! :D