lauantai 18. joulukuuta 2010

300 (2006)

Lyhyt maininta, että tuli tällainenkin katsottua. Olen itse asiassa yrittänyt katsoa 300-leffan kerran aiemminkin, mutta silloin se jäi kesken. Elokuva on visuaalisesti todella hieno ja Gerard Butler sopii pääosaan kuin nenä päähän. Tämä olikin aikoinaan miehen läpimurto, enkä ihmettele. On varmaan edelleen Butlerin paras roolisuoritus.

Visuaalisuutensa vuoksi leffa kannattaa katsoa. Spartalaiseen maailmaan on tungettu ne kaikkein kauneimmat ja ne kaikkein rumimmat hahmot. Värimaailma on mieletön ja silmänruokaa riittää. Elokuvan suurin heikkous onkin, että se on auttamattoman tylsä. Tiukkaa teki, että jaksoin tälläkään kertaa katsoa loppuun asti.

Elokuvan nimi tulee muuten siitä, että leffassa 300 miehestä koostuva soturijoukko lähtee taistelemaan Spartan puolesta.


*
300 (2006)
Ohjaus: Zack Snyder
Pääosissa: Gerard Butler, Lena Headey, Dominic West, David Wenham.

3 kommenttia:

  1. Mulle tulee aina (no, olisinko kolmesti kattonu) katsoessa niin miehekäs olo ett tekee mieli lähtee sahaamaan puita alasti moottorisahalla ja liittyä armeijaan jne! Ei kyl mistään muusta leffasta tuu vastaavia viboja.

    VastaaPoista
  2. Ymmärrän. Elokuva on niin macho macho man.

    VastaaPoista
  3. Hahaha, hyvä Mörrin kommentti! :D
    Mullakin on ollu tää pitkän aikaa katottavien listalla, ompahan vain jääny. Onneks ei oo moottorisahaa, ettei naapureiden tarvi järkyttyä, jahka tälle on aikaa...

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D