perjantai 29. lokakuuta 2010

Wimbledon (2004)

Peter Colt (Paul Bettany) on tennisammattilainen, jonka ura alkaa olla ehtoopuolella. Hän osallistuu uransa viimeiseen turnaukseen ja rakastuu siinä sivussa Lizzie Bradburyyn (Kirsten Dunst), joka on tenniksen nuori lupaus.



Wimbledon on ihan mukavaa sunnuntaiviihdettä ja voisin joskus katsoa sen aikani kuluksi uudestaan. Elokuva ei kuitenkaan tuo mitään uutta romanttisen komedian genreen, vaikka onkin hieman keskivertoa siirappisempi. Paul Bettany on oikein hyvännäköinen, ja sympaattinen näyttelijä muutenkin. Kirsten Dunst ei erityisesti lämmitä.

Leffaa katsoessa tekee mieli alkaa pelaamaan tennistä. Tosin voin kuvitella, että lajista jotain tietävät pitävät turnauskuvausta kaikkea muuta kuin realistisena. (Traileri täältä.)


***
Wimbledon (2004)
Ohjaus: Richard Loncraine
Pääosissa: Paul Bettany, Kirsten Dunst, Sam Neill, James McAvoy, Jon Favreau.

5 kommenttia:

  1. Bettany on jollain hassulla tavalla tosi symppis ;)
    Pitäs itelläki kattoo tää leffa pitkästä aikaa, oli muistaakseni ihan herttanen, vaikka harvoimpa tässä genressä isosti yllättää, samalla kaavalla mennään... :D

    VastaaPoista
  2. Muista olleeni todella yllättynyt kun tajusin elokuva katsoessa, että Bettany onkin aikas hottis. Dunst on aina jotenkin kalsea elokuvissaan. Hrrrr...

    VastaaPoista
  3. Dunst oli kyl tosi hyvä Mona Lisa Smilessa. Niin ja Pikku naisissa silloin aikoinaan. Bettany on kyllä aika jees. :)

    VastaaPoista
  4. Wimbledon on kyllä kiva romkom. Itsehän katselen niitä mielelläni. Paul Battany on tässä niin kiva. Ja Kirsten Dunstista tykkään yleensä aina. Marie Antoinettessa ehkä eniten.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D