tiistai 26. lokakuuta 2010

Tulossa!

En ymmärrä ihmisiä, jotka eivät esimerkiksi videovuokraamon hyllystä löydä mitään katsottavaa. "Ei täällä oo mitään mielenkiintosta" tai "ku mä oon nähny jo kaikki". Ensinnäkin, kukaan ei mitenkään voi ehtiä katsomaan kaikkia elokuvia, mutta tuo jälkimmäinen lause tarkoittaakin, että kaikki itseä kiinnostavat on jo nähty. Jos ihminen esimerkiksi katsoo vain yhden genren elokuvia, saattaa katsottava hyvinkin loppua. Silloin on tietysti kyse vain ihmisen itsentä ahdasmielisyydestä, mikä on vähän surullista.

Itse olen sitä mieltä, että kiinnostavat elokuvat eivät maailmasta lopu. Kaikkia vanhojakaan en ole nähnyt ja koko ajan tulee uusia. Suhtaudun tähän positiivisen kautta: miten jännittävää onkaan, että elokuvantekijät ovat luoneet lukemattomia mielenkiintoisia maailmoja, joissa en ole vielä käynyt. Ja miten ihania hetkiä tulenkaan viettämään niiden parissa kotisohvalla tai elokuvateatterissa. :)

Tämän sekavan johdannon jälkeen; tässä lähitulevaisuudessa ensi-iltansa saavia elokuvia, jotka haluan nähdä:

Laskettu aika, ensi-ilta 5.11.2010. Takuulla hulvatonta menoa, erittäin mainion Kauhean kankkusen ohjaajalta. Traileri täältä.



Red, ensi-ilta 12.11.2010. Ei varmasti mikään maailman älykkäin tekele, mutta hei, Morgan Freeman, Bruce Willis, Helen Mirren ja John Malkovich samassa leffassa. Ja John Malkovich ylipäätään jossain leffassa! Pakko nähdä. Traileri täältä.


Unstoppable, ensi-ilta 12.11.2010. Denzel Washington yrittää taas pysäyttää junaa. Tätä mennään varmasti katsomaan mieheni kanssa yhdessä. Mies Denzel Washingtonin takia ja minä Chris Pinen. Traileri täältä.


Narnian tarinat: Prinssi Kaspianin matka maailman ääriin, ensi-ilta 25.12.2010. Narnian taru saa jatkoa sopivasti joulunpyhinä. Nämä elokuvat on käsittämättömän hienoja ja tämä tulee vielä 3D:nä. Traileri täältä.


Isoin juttu on tietysti uusi Harry Potter -elokuva, jonka trailerin laitoinkin jo tänne.

2 kommenttia:

  1. Laskettu aika ja RED on jo tällä viikolla Night Visionissa ;O) Tosin käyn katsomassa vain REDin. Mulla on OIKEESTI joskus se ongelma että Makuunissa seisoessani joudun sanomaan ettei täällä ole mitään katsottavaa. On paljon hyviä leffoja näkemättä mutta joskus on sellainen fiilis että juuri ne suuret draamat ja koskettavat leffat jotka on näkemättä ei millään muotoa jaksa kiinnostaa jos aivot on ihan muussia ;O)

    VastaaPoista
  2. Lakettu aika, sitä odotan kovasti, Robert Downey Jr. takia tietenkin. Ja tuo Red on myös odotuslistalla.

    Mullakin on joskus tuo ongelma, että ei löydä mitään katsottavaa. Kun on joku tietty fiilis, niin siihen ei sitten kannata ottaa jotain muuta elokuvaa. Koska hyvä elokuva voi mennä täysin hukkaan ja pilalla väärällä fiiliksellä katsottaessa.

    Mutta kyllä töissä huomaa näitä ihmisiä, jotka katsoo aina vain saman genren elokuvia.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D