lauantai 24. heinäkuuta 2010

Avio-onnea Morganeiden tapaan (2009)

Paul ja Meryl (Hugh Grant ja Sarah Jessica Parker) ovat eronneet. He joutuvat sattumalta murhan silminnäkijöiksi ja oman turvallisuutensa vuoksi heidät laitetaan todistajansuojeluohjelmaan. He joutuvat muuttamaan pikkukylään ja vaihtamaan nimensä. Heidät majoittaa paikallinen sheriffi vaimonsa kanssa (Sam Elliot ja Mary Steenburgen). Niinpä kaupunkilaishiiret joutuvat elämään maaseudulla ja lisäksi sietämään toisiaan.


Pääasiassa pidän Sarah Jessica Parkerista ja Hugh Grantkin on mielestäni ihan jees. Tykkään myös tarinoista, joissa kaupunkilainen yrittää sopeutua pikkukaupungin elämään ulkopuolisena. Varsinkin kun tuollaisissa tuppukylissä kaikki tuntevat toisensa jo vuosien takaa. Esimerkkeinä tällaisista elokuva New in Town ja tv-sarja Teoria miehistä.

Mutta tämä oli kyllä pahinta huttua, mitä romanttisten komedioiden genressä olen vähään aikaan nähnyt. Varsinkin elokuvan alkupuolella tunsin jopa myötähäpeää. Meno parani sentään hieman siinä vaiheessa, kun päästiin maaseudulle. Paul ja Meryl eivät vaikuttaneet pariskunnalta, joka on tuntenut toisensa jo vuosia.


Olisin saattanut antaa tälle vain yhden tähden, mutta sympaattisesta sheriffipariskunnasta annan toisen. He olivat niin mukavan oloisia ihmisiä, että heidät haluaisin tavata. Olisi myös mielenkiintoista käydä joskus seudulla, jossa on ihan tavallista käyttää koko ajan stetsonia.


**
Avio-onnea Morganeiden tapaan (Did You Hear About the Morgans?, 2009)
Ohjaus: Marc Lawrence
Pääosissa: Sarah Jessica Parker, Hugh Grant, Sam Elliot, Mary Steenburgen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät kommentin! :D