tiistai 1. kesäkuuta 2010

Fanvideos #1

En varmaan ole mikään sanomaan, mutta on aika huvittavaa mihin ihmiset vapaa-aikaansa käyttää... Vaan never say never, voihan olla että vielä koittaa se päivä kun allekirjoittanut väsää tällaisia videoita. :)

Tässä ekassa videossa on siis kuvamateriaalia vuonna 2004 tehdystä neliosaisesta sarjasta The Long Firm. Sarjaa ei tosiaan ole julkaistu Suomessa, enkä minäkään ole siis nähnyt. (Video täältä.)



Seuraavalle Stardust-videolle täytyy antaa pisteet siitä, että musiikki ja kuva on yritetty yhdistää hauskasti. (Video täältä.)


Lord Blackwood -fanivideo on aika hienosti tehty ja kuvanlaatu on hyvä. Musiikkivalinta ihan mahtava. (Video täältä.)


Joku ilmeisesti tykkää Markista pitkätukkaisena... Musiikki tekee tästä hauskan. (Video täältä.)


Oikein kunnon fanivideo. Ja hyvä biisi. :) (Video täältä.)


Seuraavassa esitellään Markin kaikki mahdolliset hiustyylit matkan varrelta. Mukana myös parhaita pätkiä RocknRollasta. Biisi on vaan vähän mälsä. (Video täältä.)


Jos taas haluatte nähdä jotain ööh... no sanotaan nyt vaikka vähemmän imartelevaa, katsokaa seuraava video. Kohtaus on tv-sarjasta Our Friends in The North, joka on tehty 1996. Mukana menossa siis myös Daniel Craig. Oi aikoja, oi tapoja. On se hyvä että muotikin muuttuu... :D (Video täältä.)


Ja loppukevennykseksi "Mark Strong - Sharp Dressed Man". Ihan mahtava musiikki. :) (Video täältä.)

1 kommentti:

  1. Fanivideot on hauskoja. Tosin netin ehdottomasti parhaat fanivideot on Sylarilla, fanit ovat sen verran scifi-nörttejä että jälki on suorastaan huimaa...

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D