maanantai 29. maaliskuuta 2010

what a waste of time...

Oon tosi huono seuraamaan mitään sarjoja - varsinkaan sellasia jotka tulee kerran viikossa. Ainoat sarjat, joita edes yritän seurata on Frendit ja NCIS - Rikostutkijat. Jälkimmäisestä katsoin just digiboxilta varmaan neljä edellistä jaksoa. Kotimaista sarjaa Helppo elämä oon myös yrittänyt seurata, mutta kaikki uuden tuotantokauden tähän mennessä ilmestyneet kolme jaksoa odottaa boxilla katsomistaan.

Tv-sarja True Blood alkoi pyöriä telkkarissa muutama viikko sitten. Sitä on kehuttu monessa tuutissa, enkä oikein tiennyt mistä puhutaan, koska olin nähnyt ekasta jaksosta ehkä viisi minuuttia. Nyt kun eka kausi on julkaistu jo dvd:nä, ajattelin katsoa sen sitten kokonaan kertarykäisyllä. Varsinkin, kun en taas edes muista minä päivänä sarja tulee telkkarista... Mutta muistaakseni se tulee TV2:lta.


Katsoin äsken ekan jakson. Takakannessa luki, että sarjan luoja on Alan Ball, jolla on ollut sormensa pelissä elokuvassa American Beauty ja tv-sarjassa Mullan alla. Eli meriitit on kovat. Periaatteessa tykkään vampyyritarinoista, mutta ehkä sitten enemmän sellaisista pukudraamoista, joissa vampyyrit ovat mystisiä hahmoja, jotka pelkäävät valkosipulia ja nukkuvat arkuissa. Nämä nykypäivään sijoittuvat "vampyyrit elävät keskuudessamme kuin tavalliset ihmiset" -tyyliset kuvaukset ovat pääasiassa pirun noloja. Niin kuin tämäkin.


Anna Paquin on vaan yleisesti mun mielestä ärsyttävä. (En tykännyt hänestä edes X-men -leffoissa, joista taas tykkään muuten.) Ja kun baariin astuu ensimmäistä kertaa vampyyri, se on tietysti niin vampyyrin näköinen kun vaan mahdollista. Vampyyria esittää tässä tapauksessa Stephen Moyer, joka on ihan ihana (kuka vielä muistaa NY-LONin?), mutta kyllä vampyyrin ja ihmisen rakastuminen oli niin kiusallista katsottavaa, että - sori vaan kaikki True Blood -fanit - tästä tuli jopa välillä mieleen Twilight.

Takakannen mukaan sarjan pikkukylä on täynnä mielenkiintoisia hahmoja, mutta suurin osa heistä oli vain ärsyttäviä. Lisäksi tässä oli ihan liikaa seksiä. Hyi hyi. ;) True Bloodia voisin katsoa telkkarista töiden jälkeen, jos muilta kanavilta tulee vain uutisia, F1-kisoja ja Rokkarille morsian tms. Tai jos ei leffahyllystäkään löydy mitään mielenkiintoista. Mutta muuten True Blood ei ole mun juttuni.

Mielenkiintoista on kuitenkin se, että Anna Paquin on tosiaan ollut kolmessa ekassa X-men -leffassa ja roolihahmonsa työkaveria esittänyt Lynn Collins taas nähtiin neljännessä, eli X-men Oringins: Wolverinessa.

Ps. Torahampaista tuli mieleen The Joulukalenteri.

3 kommenttia:

  1. No ootpas sä tyly ;O) itse olen katsonut nyt kaksi kautta ja kolmatta odotellessa (joka alkaa siis ihan just). Minä katsoin ekat 10 jaksoa että juu-ei, sitten yht'äkkiä meno ja pidot paranivat. Minä taas en pidä pääparista, Bill on ruma ja Sookie dorka. Sivuhahmot ovat minulle se suola, baarinomistaja Sam ja kokki Lafayette ovat ihania...Mutta kaiken kruunaa 2. kaudella hiuksensa leikkaava Eric Northman joka on kuitenkin ruotsalaista verta oleva näyttelijä Alexander Skarsgård, rauh!

    VastaaPoista
  2. On muutenkin "so many movies, so little time" -olo, että en kyllä jaksa katsoa tätä 10 ekaa jaksoa... Sori vaan, heh. :)

    VastaaPoista
  3. Nyt yhdeksän ekaa jaksoa takana, ja kyllä sarja paranee kokoajan. Nuo hahmot on siinä parhaita. Ja onhan tuo heidän puhe kivan kuulosta. Myös tunnari biisi ja alku on erityisen hieno. (Ja ei minusta Bill ole missään määrin ruma...)

    Mutta eihän sitä kaikkea kerkeä todellakaan katsoa. Jos joku ei jaksa kiinnostaa, niin turha sitä on väkisin katsoa.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D