tiistai 30. maaliskuuta 2010

Voi ei voi ei voi ei... Tulossa: A Death at a Funeral

2007 tehtiin brittileffa A Death at a Funeral, joka oli tosi hyvä musta komedia. Se tosin suomennettiin tyhmästi Arvoituksia arkussa. Mutta nyt siitä on tehty tismalleen samanlainen uusintaversio jenkkityyliin! Voi ei...

Tässä alkuperäisen traileri (löytyy täältä). Ohjaus Frank Oz ja pääosissa mm. Matthew Macfadyen ja Kris Marshall.


Jenkkiversio valmistuu siis tänävuonna. Ohjaus Neil LaBute ja pääosissa Chris Rock ja Martin Lawrence. Alla traileri (löytyy täältä).


Tiedän jo trailerin perusteella, että alkuperäinen versio on paaaljon parempi. Uudessa on tollasta hemmetin scarymovie-huumoria! Enkä erityisesti tykkää noista näyttelijöistä.

Mielenkiintoista kuitenkin, että Peter Dinklage esittää molemmissa leffoissa saman roolin! Wtf...

5 kommenttia:

  1. Joo, itsekään en kovin innolla odota tuota uutta versiota, vaikka brittiversio erittäin hyvä leffa olikin. Jo Chris Rock pääosassa laimentaa odotuksia entisestään. :/

    VastaaPoista
  2. Jep, ehkä juuri siksi, että eka oli niin hyvä, on odotukset tosi matalalla uusintaversion suhteen. Blääh.

    VastaaPoista
  3. Brittielokuvissa se huumori on niin paljon parempaa ja mustempaa muutenkin. Jenkkiversioista tulee vain komedioita. Itse pidän siitä mustasta huumorista. Joten en kyllä odota mitään tälä uudelta versiolta.

    VastaaPoista
  4. Suvi, yksi brittikomedia josta saattaisit tykätä on Keeping Mom (suomennettu typerästi Mami hoitaa). Itse kun kans tykkään just sellasesta mustasta brittihuumorista, niin säkin voisit tykätä tosta. :)

    VastaaPoista
  5. Pitääpä katsoa jos töistä löytyis tuo Mami hoitaa. Jos jossain välissä sen katsoisin.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D