maanantai 8. maaliskuuta 2010

Oscareiden jälkipyykki

Tänä vuonna suurimman palkintosaaliin vei The Hurt Locker. Se sai mm. parhaan elokuvan palkinnon, jonka olisin toivonut menevän Avatarille. Sitä vastoin oli aika siistiä, että parhaasta ohjauksesta palkittiin The Hurt Lockerin Kathryn Bigelow, koska hän oli tosiaan kaikkien aikojen ensimmäinen nainen joka tuon pystin sai.




Pääosapalkinnot sai Sandra Bullock ja Jeff Bridges. Kummankaan elokuvaa en ole nähnyt, joten ei siitä sen enempää. Mutta oon tosi iloinen Bullockin voitosta, koska tykkään näyttelijästä tosi paljon ja leffa vaikutti mielenkiintoiselta. Ja tää oli kuitenkin Bullockin eka palkinto. :)


Mitään suuria yllätyksiä ei mielestäni palkituissa ollut. Tosin Avatar sai vain (muistaakseni) kolme palkintoa, mikä oli mielestäni aika vähän. Kivaa, että Up oli paras animaatio ja Nuori Victoria palkittiin puvustuksesta. Musiikista pystin vei Up, vaikka tosiaan kannustin Sherlock Holmesia. Star Trek palkittiin maskeerauksesta ja olin siitä tosi innoissani, sillä leffa oli pirun hyvä.

Mielestäni illan kauneimpiin kuuluivat mm. Carey Mulligan, Zoe Saldana ja Kate Winslet (kuvassa alla), vaikka Saldanan puku varmasti jakaa mielipiteitä.


Illan söpöin pari oli ehdottomasti Maggie Gyllenhaal ja Peter Sarsgaard.

1 kommentti:

  1. Niin samaa mieltä Gyllenhaal-Sarsgaardista: Illan kruunaamaton söpispari!
    Asiaa vielä edesauttavat molempien loistavat roolivalinnat loistavissa indie-elokuvissa. Tältä parilta odotan jatkossakin vain parasta ^_^.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D