keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Movie Monday #2 - Rakkain elokuvahahmo

Movie Mondayn tämän viikon aihe on vaikea. Pitäisi valita rakkain elokuvahahmo ja tehtävänannosta vastannut Päivi käski jättää tv-sarjahahmot pois laskuista. Gaash! En ole miettinyt tätä koskaan aiemmin.

Vaikka fanityttö minussa tykkää Harry Pottereista ja James Bondeista, ei niissäkään päähahmo ole yksinään se juttu. Lisäksi elokuvamaailmasta löytyy monia hyviä tiimejä; ei ole Kirkiä ilman Spockia, ei Tuviaa ilman Zusia, eikä Mahoney'a ilman Mutantia tai Mr Magoriumia. Mutta harva hahmo kantaa yksinään. Lisäksi sana 'rakkain' aiheuttaa paineita.

Monilla on tuntunut olevan vastaus heti valmiina. Haasteeseen onkin tullut mahtavan erilaisia vastauksia. Minä olen nyt miettinyt tätä maanantaiaamusta asti, enkä osaa vieläkään päättää. Joten otan vapauden valita monta, kas näin:

Rakkaimmat elokuvahahmot, TOP 4:

Emily 'Jacks' Jackson elokuvasta Love and Other Disasters, näyttelijä Brittany Murphy.


Archibald eli Archie elokuvasta RocknRolla, näyttelijä Mark Strong.


Bruce Wayne elokuvista Batman ja Batman - paluu, näyttelijä Michael Keaton, sekä elokuvista Batman Begins ja Yön ritari, näyttelijä Christian Bale. (Val Kilmeristä ja George Clooneysta en niin hirveästi innostunut.)


Betty Van Wilma elokuvasta Taking Woodstock, näyttelijä Liev Schreiber.

9 kommenttia:

  1. Tämä haaste on onneksi sen verran vapaamuotoinen, että voi valita monta :) Tuo Schreiberin Vilma on kyllä aivan loistava hahmo. Oikeastaan ainoa, joka jäi kunnolla mieleen tuosta elokuvasta.

    VastaaPoista
  2. Ihanat valinnat, Liev on ihan huippu Woodstock-leffassa ja minä rakastan Balea, joten taputuksia täältä. Tuo Murphyn rooli on ihana, sitä tosi vähän tunnetaan yleisesti mikä on sääli..

    VastaaPoista
  3. Juu eipä Taking Woodstock muuten mielestäni ollut niin erikoinen elokuva, mutta Wilma jäi mieleen. :)

    VastaaPoista
  4. Aah, Liev!!! Voi videt, olisi pitänyt tehdä sama temppu ja valita useampi hahmo. Ahdisti, kun yritti tiivistää valinnan yhteen. Clever girl...

    VastaaPoista
  5. Joo, mä kans ihan pikkasen aikaa tätä mietin. Ja lopulta tulin tällaiseen ratkaisuun. :)

    VastaaPoista
  6. Moi, aloitin omassa blogissani movie monday-haasteisiin vastaamisen ensimmäisestä haasteesta alkaen. Ja nyt on menossa toinen. Samalla kun nyt mietin omaa vastaustani, niin selailin näitä vanhoja. Ja kun tuo Liev Schreiberin kuva pätkähti silmieni eteen, skrollatessani sinun vastausta, tuli mieleen heti elokuva Mixed Nuts, vuodelta 1994. Oletko nähnyt sen? Ei muuten, se leffahan on ihan huono, mutta Liev Schreiberilla on siinä ihan samanlaisen näköinen rooli kuin mitä tuo kuva näyttää tuosta Taking Woodstock leffasta (jota en ole nähnyt, niin en osaa verrata, mutta ulkopuolisesti näyttäisi...)

    Pisti vain silmään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo nähnyt. Mutta onko se se missä Schreiberilla on kans joku mekko päällä ja musta polkkatukka? Jonkun tällasen kuvan oon nähnyt jossakin joskus...

      Poista
    2. No just se. Mut tosiaan, on vissiin äänestetty yhdeksi maailman surkeimmista leffoista, että en suosittele...

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! :D