sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Tulossa: A-Team ja Nanny McPhee and the Big Bang

Oon nähnyt ensimmäisen Nanny McPhee -elokuvan noin sata kertaa ja lievästi sanottuna innostuin, kun näin siitä ensimmäistä kertaa mainoksen leffateatterilla. Jatko-osassa ei tosin ole Colin Firthiä eikä Kelly MacDonaldia ja voi olla että kaikki paukut on käytetty jo ykkösosassa. Siitä huolimatta odotan Big Bangia suurella mielenkiinnolla ja menen aivan varmasti katsomaan sen leffateatteriin. Elokuvassa on Emma Thompsonin lisäksi Ewan McGregor, Ralph Fiennes, Maggie Gyllenhaal ja Maggie Smith, joten ei se ihan huono voi olla! (Traileri täältä.) Ensi-ilta siis 4.6.


Yllätin itseni innostumalla A-Teamista. Oon nähnyt trailerin muutaman kerran leffateatterissa ja se vaikuttaa niin mun leffalta. Jessica Bielissa en toistaiseksi ole huomannut muuta hyvää kuin ulkonäön, mutta tuskin hänkään pystyy heikentämään elokuvan miesten viehätysvoimaa. Liam Neeson ja Bradley Cooper, ou jea! (Traileri täältä.) Ensi-ilta 11.6.

4 kommenttia:

  1. tää vuos on kyllä melkosia uutuusleffoja pullollaan -jää taas nähtäväksi, kuinka monta ehtii kattomaan :D

    VastaaPoista
  2. Jep. Pitää valikoida erikseen ne, mitkä on ihan pakko nähdä leffassa ja mitä voi sitte odottaa vuokralle asti.

    VastaaPoista
  3. Minä en tuolta A-teamilta kovin suuria odota, mutta kyllä se varmaan nähdä pitää. Sen verran lennokkaalta tuo traileri vaikuttaa :)

    VastaaPoista
  4. Joo, se tuskin on mikään järjen riemuvoitto, mutta odotan olevan sataprosenttisen viihdyttävä.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D