maanantai 15. helmikuuta 2010

Tulossa: Veronika päättää kuolla

Veronika päättää kuolla on alunperin Paulo Coelhon hyvin mielenkiintoinen romaani. Luin sen joskus vuosia sitten. Ja nyt kuulin, että siitä on tehny elokuva!

Se on ilmeisesti sen verran suuren budjetin leffa, että nimiroolissa on Sarah Michelle Gellar, mutta kuitenkin niin pienen budjetin, että elokuva tulee Suomessakin suoraan dvd:lle. Hyvä näin, sillä en haluaisi niin intiimistä tarinasta mitään kassamagneettia tehtävänkään. Julkaisu on tietääkseni maaliskuussa.

Tarinan idea on lyhyesti se, että Veronika tekee alussa itsemurhan, joka epäonnistuu. Hän herää sairaalassa, mutta saakin kuulla olevansa kuolemansairas. Siitä tarina sitten oikeastaan vasta alkaa. Leffaa odotellessa suosittelen lukemaan kirjan.


Sarah Michelle Gellar nimiroolissa hieman epäilyttää, mutta leffassa on sentään David Thewlis. Traileri vaikuttaa aika lupaavalta.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa mielenkiintoiselta, en olekaan kuullut tuosta aikaisemmin. Tsekkasin dvd-julkaisulistat, mutten nähnyt tuota siellä. Pistän kuitenkin itsellekin muistiin! Kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista
  2. Moi! En enää muista mistä luin, että leffa tulis maaliskuussa dvd:lle. Siitä oli jossain netissä vaan epämääräinen maininta ilman tarkempaa päivämäärää, että voi tietysti olla uutisankka. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D